Šport 1na1 z vidom

Vid Kavtičnik, dolgoletni slovenski rokometni reprezentant, dvakratni udeleženec olimpijskih iger, zmagovalec Lige prvakov, diplomant danske univerze UCN (športni menedžment in marketing) in vselej nasmejani dvakratni očka, se je odločil, še za časa aktivne kariere, sprejeti nov izziv. Skupaj z Zavarovalnico Generali in agencijo Spontanzo je namreč začel projekt nove slovenske spletne oddaje in »podcasta« Šport 1na1 z Vidom.

Medtem ko je spletna oddaja krajša in udarnejša video verzija pogovorov Vida z deležniki slovenskega športa, je »podcast« neskrajšana verzija vsakokratne konverzacije med Kavtičnikom in gosti.

Sprva so si tvorci oddaje frekvenco le-teh zamislili enkrat mesečno, a začenši z uvodno edicijo je zavoljo okoliščin, povezanih z novo realnostjo, padla odločitev, da je do konca februarja 2021 Vid na spletu športnega gosta ali gostjo gostil na vsaka dva tedna, od aprila dalje pa enkrat mesečno.

Spletne oddaje in podcasti Šport 1na1 z Vidom bodo prava zmes sproščenega pogovora in rednih rubrik, med katerimi velja omeniti Generalno v 60 sekundah (intuitivno izbiranje med nasprotji), Vidov uvid (pogled gosta nase v preteklosti in prihodnosti), Vidovi miti in legende (odstiranje tančic športa in soočenje mnenj), Nevidni oboževalec (skrivni gost presenečenja), Vidometer (10 vprašanj, vezanih na panogo gosta) in Previdno z mano (obrnjena vloga med voditeljem in gostom).